Ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, si omologul sau din Republica Moldova, Veaceslav Negruta, au semnat miercuri un acord privind cooperarea in domeniul finantelor publice.
Acordul de cooperare intre cele doua ministere prevede elaborarea si realizarea unor programe anuale comune in urmatoarele domenii: gestionarea bugetului, politica si legislatia fiscal-bugetara, politica si legislatia vamala, administrarea impozitelor si taxelor, autonomia financiara a autoritatilor publice locale, administrarea datoriei publice, controlul financiar public intern, achizitii publice, se precizeaza intr-un comunicat transmis de Ministerul Finantelor Publice.

Cooperarea pe aceste domenii se va desfasura sub forma unor programe de instruire organizate de comun acord, schimb de materiale documentare, legislatie si alte informatii din domeniul finantelor publice, schimb de experienta prin reuniuni, seminarii, conerinte si ateliere de lucru intre cele doua state.

Acordul se va implementa pe baza unui Program anual de cooperare stabilit de catre cele doua ministere, ce va detalia activitatile ce se vor intreprinde pentru fiecare domeniu de cooperare in parte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri