“A venit si tanti Nuti, care este o mare clarvazatoare, si, printr-un organism de control, Inspectoratul de Stat in Constructii, pe care l-a luat in subordine acum doua zile, a zis ca suspenda Planul Urbanistic Zonal din Mamaia, ca s-a construit prea mult. Sa nu se mai construiasca nimic si noi sa ne cocosam de foame, ca in Constanta nu munceste nimeni in fabrici, v-am explicat de 10 ani, trebuie sa avem investititii si turisti. Eu nu mai fac nimic, face ea ca e si primarita...”, a declarat Radu Mazare (foto).

Edilul a spus ca a atacat in instanta hotararea pentru ca PUZ-ul este votat printr-o hotarare de Consiliu Local, iar o astfel de hotarare nu poate fi suspendata decat de instanta sau daca este atacata de prefect. “Am atacat in instanta hartia prin care un inspectoras din subordinea lui tanti Nuti a stabilit ca PUZ-ul este suspendat. Nu mai construiesc nimic. Locuri de munca, canci, venituri, canci. Asta-i tara”, a explicat el, citat de NewsIn.

Primarul Constantei a spus ca el conduce de 10 ani orasul si face cea mai mare protectie sociala din Romania si a adus si cele mai mari investitii intr-un oras. “Basescu si tanti Nuti conduc Romania de sase ani si au bagat-o in faliment. Eu conduc orasul, dau si amaratilor, fac si turism si n-am nicio problema. M-ati auzit pe mine sa intru in faliment cu Primaria? Nu!”, a mai spus edilul.

Mazare a mai spus ca a discutat despre PUZ-ul din Mamaia inca de acum un an, cu Elena Udrea. “La inceput a zis ca nu intelege, dupa aia ca a inteles. Nu a dat avizul, am votat PUZ-ul si acum a venit si l-a suspendat. Ce sa ma mai asez la masa, ce sa negociez? Pe bani, pe ce sa negociez?”, a conchis primarul Constantei.