Sindicalistii din Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) se vor solidariza cu bugetarii care au anuntat deja ca vor face greva generala in 31 mai, a declarat liderul sindical Vasile Petrariu.
"Daca ordonanta prin care guvernul va institui masurile de austeritate ne va afecta in mod direct, vom face greva generala, alaturi de colegii de la Metrorex si CFR. Daca nu, ne vom solidariza oricum, insa exista posibilitatea de a asigura un numar de vehicule pe traseu in ziua protestului sau de a face greva doar pentru cateva ore", a explicat Petrariu, potrivit NewsIn.

Angajatii RATB au facut greva anul acesta si in 1 aprilie, nemultumiti de faptul ca le-ar putea fi reduse salariile, insa au reluat lucrul a doua zi, in urma negocierilor cu primarul general Sorin Oprescu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri