In institutiile publice exista coruptie din cauza sefilor numiti politic, a declarat la Realitatea FM presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu.
Referitor la acuzatiile facute de seful statului, care a spus ca liderii de sindicat tolereaza coruptia in randul functionarilor publici, Sebastian Oprescu neaga acest lucru si considera ca prin aceasta declaratie Traian Basescu a urmarit sa influenteze negativ actiunile de protest care se anunta, scrie NewsIn.

“Controlul evazionist nu se face decat directionat de conducatorul institutiei publice. Eu, ca si comisar de Garda Financiara sau inspector de munca nu pot sa ma duc in control decat unde ma trimite conducatorul institutiei publice, care este pus politic”, a precizat presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici.

Sindicatul National al Functionarilor Publici va intra in greva generala pe data de 31 mai.

Presedintele Basescu a acuzat liderii de sindicat ai bugetarilor ca ii apara fara rezerve pe functionarii statului, dar refuza sa isi asume si ei responsabilitatea pentru coruptia din sectorul public.

Seful statului a spus ca exista o problema serioasa in ceea ce priveste coruptia din randul functionarilor exemplificand prin coruptia legata de contractele pe care statul le deruleaza cu mediul privat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri