Boc va informa prefectii despre masurile pe care Guvernul le va aproba

Premierul Emil Boc a convocat duminica o videoconferinta in care va explica prefectilor masurile de austeritate, iar potrivit unor reprezentanti ai Executivului aceasta va fi urmata, cel mai probabil la ora 19:00, de o sedinta in care Guvernul va aproba Legile pentru care isi va asuma raspunderea.
Dupa videoconferinta cu prefectii, programata pentru ora 14:00, conducerea largita a democrat-liberalilor se reuneste la ora 15:00, la Palatul Parlamentului, pentru a-i fi prezentate in cadru oficial masurile de austeritate ale Guvernului. Un alt punct pe ordinea de zi a sedintei de partid este validarea deciziei Biroului Permanent National, de a amana alegerile interne pentru inceputul anului 2011, scrie NewsIn.

In sedinta de duminica seara, Guvernul ar urma sa aprobe cele doua proiecte de Lege care contin masurile de austeritate convenite cu FMI - un proiect ce prevede reducerea cheltuielilor din sistemul bugetar prin taierea salariilor, pensiilor si a ajutoarelor sociale si un altul care prevede recalcularea pensiilor speciale. Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe cele doua proiecte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ludovic Orban: Garantarea creditelor pentru companiile mari a fost aprobată
Setari Cookie-uri