• Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania lanseaza astazi o noua sucursala, Coldwell Banker Batiste, primul Real Concept Store din Romania. Lansarea CB Batiste coincide cu organizarea in Romania a primei conferinte Coldwell Banker European Synergy Meeting, in perioada 1-3 iunie.
  • Firma olandeza Sitecom va sustine o conferinta de presa prilejuita de lansarea produselor companiei pe piata romaneasca. La eveniment vor participa membri ai managementului companiei, printre care se numara si Virginia Vanquilevich, marketing manager, Nick Kornet, manager de vanzari, Agata Dyba, coordonator PR si Eduardo Aldama, manager de dezvoltare.
  • Retailerul francez Carrefour organizeaza astazi un eveniment pentru promovarea liniei de imbracaminte pentru copii Violet, semnata de Andreea Marin Banica.
  • Prima intalnire Internetics Hot Spot. Se va discuta despre strategie si inovatie in publishing-ul online, inclusiv despre migratia publicatiilor offline in online si noile obiceiuri de consum si vanzari in media.
  • Societatea Academica din Romania (SAR) organizeaza o dezbatere privind falimentul sistemului de pensii si solutii de iesire din criza. Se va vorbi despre fiscalitate si echitate, vor fi dezbate 5 mituri privind sistemul public de pensii, si se va discuta despre solutiile privind iesirea din criza de azi.