Udrea reabiliteaza doar 500 de km de drumuri judetene din cei 10.000 km anuntati

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat ca isi propune sa reabiliteze in acest an 500 de km de drumuri judetene din bani de la bugetul de stat, ce fac parte din proiectul anuntat la inceputul acestui an de reabilitare a 10.000 km de drumuri judetene.
"Stabilirea bugetului pentru acest proiect depinde de Ministerul Finantelor Publice. Sa directionam banii pentru bugetul pentru reabilitarea de drumuri. Nu se poate realiza tot cu banii pe care ii avem acum, dar o parte din alocari pot fi redirectionate, astfel incat sa se realizeze proiectul", a declarat Elena Udrea, citata de NewsIn.

De asemenea, potrivit ministrului, au mai fost contractati alti 2.063 km de drumuri in vederea reabilitarii si modernizarii, insa prin Programul Operational Regional, care este finantat din fonduri europene.

Altfel, ministrul Elena Udrea spunea in luna februarie ca investitia privind proiectul pentru reabilitarea a 10.000 km de drumuri judetene, declarate eligibile, dar nefinantate, s-ar putea ridica la un miliard de euro.

Ministrul a adaugat atunci ca aceste lucrari vor dura cativa ani, intrucat este vorba de o distanta mare de drumuri. "Speram sa gasim resursele financiare necesare", a mai afirmat Udrea la acea data.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri