Salariile din companiile de stat care au fost deja restructurate, precum CFR, nu vor fi reduse, iar in cazul celorlalte companii Guvernul urmeaza sa faca o reevaluare a bugetelor, a declarat purtatorul de cuvant al Guvenului, Ioana Muntean.
”Bugetele companiilor de stat urmeaza sa fie reevaluate. Companiile de stat care au facut deja restructurari nu vor mai intra in aceasta reevaluare. Pot da exemplul CFR, care nu va mai intra in aceasta evaluare pentru ca a facut deja restructurarile”, a declarat purtatorul de cuvant, potrivit NewsIn.

Premierul Emil Boc a declarat, la finele lunii trecute, ca Executivul va reduce salariile angajatilor din companiile care au capital de stat, inclusiv din cele care sunt pe profit, iar masura urmeaza sa fie aplicata incepand cu luna iunie.

Ulterior, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ca salariile din aceste companii nu vor scadea cu 25% ca in cazul bugetarilor, modalitatea de reducere urmand sa fie stabilita printr-un proiect de Lege.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri