Aproape 3.000 de sindicalisti vor protesta, luni, in fata Parlamentului, cand Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de masuri de austeritate, urmand ca alti 20.000 de bugetari sa participe pe 15 iunie la un miting organizat in Capitala, a anuntat presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu.
"Luni vom relua seria protestelor din Capitala, urmand ca marti si miercuri sa fie organizat cate un miting in fata Palatului Parlamentului la care sa participe intre 1.500 si 2.000 de persoane. Joi, vineri si sambata vorm organiza pichetari la nivelul birourilor parlamentare si sediilor partidelor, iar pe 15 iunie va fi un mare miting de protest la care asteptam sa participe aproape 20.00 de sindicalisti", a spus Marius Petcu, citat de NewsIn.

La randul sau, presedintele Cartel Alfa, Bogda Hossu, a precizat ca bugetarii vor intra din nou in greva generala de o zi in ziua in care se va dezbate in Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri