Dupa 15 ani la conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB), George Cojocaru si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al CCIRB, cu ocazia reuniunii extraordinare a Colegiului de Conducere, din 16 februarie.

Noul presedinte al Camerei este Victor Babiuc, membru al Colegiului de Conducere al CCIRB din anul 1990. "Consider ca alegerea lui Victor Babiuc in functia de presedinte al CCIRB reprezinta cea mai buna optiune", a afirmat George Cojocaru. "Romexpo s-a dezvoltat atat de mult, incat timpul nu imi mai permite sa ma impart intre sarcinile care imi revin in conducerea celui mai important organizator de targuri si expozitii din Romania si cele pe care le are de rezolvat un presedinte al CCIRB", a completat Cojocaru, care este si presedinte Romexpo.

El a adaugat ca un rol important in decizia sa l-au jucat presiunile psihice la care a fost supus in ultima perioada. "Nu as vrea insa sa se inteleaga ca m-am rupt de CCIRB, deoarece, din pozitia de membru al Colegiului de Conducere, voi continua sa imi aduc contributia la dezvoltarea acestei organizatii neguvernamentale", a mai spus el. Potrivit lui George Cojocaru, cea mai importanta realizare pe care a avut-o la conducerea Camerei este promovarea sistemului cameral si asigurarea unitatii acestuia. "Ca atare, ar fi fost pacat sa dau acum macar impresia ca doresc sa ma cramponez de o functie, dupa ce mi-am atins scopurile pentru care membrii CCIRB m-au ales in fruntea lor", a explicat Cojocaru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri