Cel mai mare venit la ANRE este de 6.832 lei

Cel mai mare venit net in luna aprilie la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a fost de 6.832 lei, al unui consilier din Directia Acces la retea si autorizare in domeniul gazelor naturale, mai mult decat venitul net al presedintelui Petru Lificiu, de 4.693 lei.
Potrivit datelor publicate pe site-ul institutiei, un alt angajat al ANRE care a incasat in aprilie mai mult decat presedintele este un consilier din serviciul de mentenanta din Directia Economica, cu un venit net de 5.333 lei. Cei trei vicepresedinti ai autoritatii de reglementare in energie au avut un venit net de 3.961 lei fiecare.

De asemenea, cel mai mic venit net in aprilie a fost al unui consilier din Directia Preturi de producere si de furnizare, de 657 lei, potrivit NewsIn.

ANRE are in prezent 258 angajati. ANRE se afla in subordinea directa a Guvernului si are rolul de a crea si aplica sistemul de reglementari necesar functionarii sectorului energiei si pietelor de energie electrica, energie termica si gaze naturale in conditii de eficienta, concurenta, transparenta si protectie a consumatorilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri