Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi

Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• GfK Romania organizeaza cea de-a treia editie a conferintei Financial Market Research, in care vor fi dezbatute teme precum comportamentul financiar al romanilor, atitudini fata de asigurarile de locuinta si de pensiile private.

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor intra astazi la tranzactionare pe platforma proprie, urmand a fi anuntat si pretul acestor titluri.

• Compania israeliana B.D. Graiver - unul din cei mai mari touroperatori din aceasta tara - organizeaza un seminar pe tema deschiderii sezonului de vara - toamna in Israel.

Lansarea 1x2 Bet Cafe, prima cafenea de pariuri sportive din Romania.

Agentia de marketing United si compania de consultanta imobiliara King Sturge organizeaza The Logistics Conference, in cadrul careia vor fi dezbatute cele mai noi tendinte din piata spatiilor industriale.

• Deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, cu ocazia listarii actiunilor BVB pe propria piata. Vor fi prezenti oficiali ai operatorului de piata si reprezentanti ai Intercapital Invest, intermediarul listarii.

Citibank Romania organizeaza o intalnire de presa dedicata diversificarii ofertei bancare de produse de investitii.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri