Primaria sectorului 6 va organiza in data 14 iunie o licitatie pentru amenajarea Lacului Morii, suma estimata pentru investitii in 25 de hectare fiind de 1,43 milioane euro, bani ce pot proveni din mai multe surse, printre care Ministerul Turismului.
Printre atributiile castigatorului licitatiei se afla amenajarea de spatii verzi, alei, locuri de joaca, pista biciclisti, parcari, un amplasament pentru debarcader si unul destinat unui pavilion multifunctional.

Lucrarile trebuie sa dureze cel mult sase luni, scrie NewsIn.

In caietul de licitatie se precizeaza ca numarul minim de societati care participa la licitatie este de cinci, iar cel maxim, de 20. Cifra de afaceri are o pondere de 100% in alegerea castigatorului, se mai arata in caiet.
Firma care va primi contractul va trebui sa faca demersuri pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, potrivit caietului de licitatie.

Alti bani pot proveni de la Ministerul Turismului si Administratia Nationala Apele Romane, care au semnat cu primaria de sector un document in vederea inceperii derularii si finalizarii proiectului "Lacul Morii, pol de crestere urbana a sectorului 6", cele doua institutii promitand in scris fonduri din bugetul propriu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri