Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Asociatia profesionistilor in resurse umane HR Club organizeaza astazi Conferinta nationala de diseminare a rezultatelor proiectului "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane". Proiectul, cu o valoare eligibila de 270.000 de euro, este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si este implementat de HR Club in perioada mai 2009-august 2010. Evenimentul va avea loc la hotel Pullman din Bucuresti, iar invitat special va fi Maury Peiperl, profesor de Leadership si Schimbare Strategica la IMD Lausanne, unul dintre cele mai prestigioase institute de management din lume.

Gala Effie 2010, festivalul care premiaza eficienta in publicitate, are loc de la ora 19 la Opera Romana.

• Ceremonia de semnare a Memorandumului de intelegere privind cooperarea in domeniul comunicatiilor si Societatii Informationale, acord ce va fi incheiat intre Guvernul Romaniei, reprezentat de ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale si Guvernul Italiei – prin prezenta vice-ministrului economiei, Paolo Romani, responsabil pentru sectorul de comunicatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri