Sindicalistii asteapta 20.000 de persoane la mitingul de astazi

Cele cinci confederatii sindicale vor organiza, astazi, in ziua votului asupra motiunii de cenzura, intre orele 9.00 si 16.00, un miting de protest la Palatul Parlamentului la care sunt asteptate sa participe 20.000 de persoane.
Incepand cu ora 9.30, in jurul Parlamentului se va forma un lant uman, iar cele sase intrari oficiale vor fi pichetate la fiecare poarta, pe parcursul intregii zile.

Astfel, CNS “Cartel ALFA” si CSDR vor picheta intrarile la Senat, Calea 13 septembrie, iar CNSLR - Fratia, BNS si CSN „MERIDIAN” vor picheta intrarile la Camera Deputatilor de la Izvor, potrivit NewsIn.

In timpul mitingului membri ai celor cinci confederatii sindicale vor asista la lucrarile Legislativului si vor urmari, in calitate de invitati, derularea tuturor procedurilor de vot din balcoanele salii de plen. Si participantii la mitingul organizat afara vor putea urmari desfasurarea actiunilor din Palatul Parlamentului, pe patru ecrane.

La mitingul organizat de “Cartel ALFA”, BNS, CNSLR-Fratia, CSDR si CSN „Meridian” sunt asteptati cate 4.000 de membri din fiecare confederatie.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri