Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Grupul de presa Bursa, impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti, organizeaza conferinta "Bursa - alternativa de finantare si oportunitate de investitie".

Actiune de distrugere de tigarete de contrabanda capturate de autoritati anul acesta. Actiunea se va desfasura la fabrica de tigarete Philip Morris din Otopeni in prezenta reprezentantilor Autoritatii Nationale a Vamilor si Philip Morris Romania.

• Lansarea cartii "Secretele relatiei cu presa - sfaturi practice si studii de caz", de Larisa Toader. La eveniment vor participa specialisti in PR, manageri, jurnalisti, profesori universitari, reprezentanti ai ONG-urilor, studenti.

• Astazi are loc conferinta de Management al Riscului de Creditare din Romania, organizata de catre ICAP Romania si CYCLE European, membre ale ICAP Group, cel mai mare grup furnizor de Informatii de Afaceri si Consultanta din Sud-Estul Europei.

• Revista Business Magazin organizeaza conferinta Impactul de mediu costa. Cine plateste pentru deseuri?

Forumul Regional al Energiei FOREN 2010 are loc la Neptun. Evenimentul este organizat de World Energy Council si se desfasoara in perioada 13 - 17 iunie.

• Pepsi organizeaza o intalnire cu studentii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti in cadrul careia il vor cunoaste pe Aviad Meitar, fondatorul Pepsi in Romania.

• Dezbaterea motiunii de cenzura "Opriti genocidul social" semnata de 120 de deputati si senatori PSD+PC.

Motiunea de cenzura "Opriti genocidul social" depusa de PSD impotriva masurilor de austeritate asumate de Guvern este dezbatuta si votata marti in Parlament, iar calculele parlamentarilor PSD din ajunul votului aratau ca au in continuare nevoie de 22 de voturi, ei strangand, impreuna cu liberalii, doar 213, cu tot cu deputatul PDL Daniel Oajdea, propus luni spre excludere din partid pentru ca s-a aratat pro-motiune.

• Astazi incepe cea de-a treia editie Marketing 360.

• Dezvoltatorul Nova Imobiliare prezinta proiectul The Colosseum si macheta oficiala a centrului coemrcial, la orele 19:00, la Radisson Blu Pool Side din Bucuresti.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri