In acest sens, Institutul de Biologie din Bucuresti va organiza o licitatie restransa, scrie NewsIn.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 25 iunie, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 iunie, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise in 29 iunie, ora 11:00.

Va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Durata contractului este de16 luni incepand de la data atribuirii.

Contractul prevede: consolidarea si modernizarea corpului principal si al vivarium-ului (rezistenta, arhitectura, instalatii interioare - sanitare, electrice, termice, ventilatii, climatizare, curenti slabi); modernizarea serei (arhitectura, instalatii interioare - sanitare, electrice, termice, curenti slabi); proiectare, instalare si validare de camere curate in patru laboratoare din corpul principal; inlocuire instalatii exterioare - alimentare cu apa, canalizare.

Ofertantii trebuie sa fi avut media aritmetica a cifrei de afaceri pentru anii 2007, 2008 si 2009 de cel putin 24.000.000 lei.

Acestia trebuie sa prezinte si o garantie de participare de 240.000 lei, precum si o garantie de buna executie de 10% din valoarea contractului fara TVA.

De asemenea, se solicita si o declaratie privind contractele similare incepute, executate si finalizate in ultimii cinci ani.