• Operatorul low-cost Wizz Air organizeaza o conferinta de presa pentru a-si anunta planurile de extindere pe piata din Romania.

• Compania Cocor SA organizeaza o expozitie pe tema “realismului capitalist-socialist” care comunica istoria Cocor de 40 de ani, din care 20 sub socialism si 20 sub capitalism. Cele 25 de lucrari ale artistului plastic Eugene Al Pann vor fi prezentate de jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor, de regizorul Hanno Hofer si de scriitorul Bogdan Dumitrescu.

• Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, sustine, la ora 12.00, la sediul Ministerului o conferinta de presa.

• Finmedia si Asociatia Romana a Bancilor organizeaza cea de a X-a editie a Romanian Retail Banking Forum, un eveniment dedicat celor mai inovative strategii si tehnici de comunicare in spatiul de retail. Retail Banking-ul a suferit o serie de mutatii considerabile in ultima perioada, sub presiunea factorilor economici, politici, sociali si tehnologici. Capacitatea sa de adaptare, dovedita pana in prezent, releva faptul ca acest domeniu va suferi in continuare schimbari de anvergura, cu implicatii semnificative asupra societatii.