"Guvernul are termen pana in septembrie, iar in functie de modul in care sunt aplicate reformele se poate discuta despre remaniere", au declarat pentru NewsIn surse participante la intalnire.

Potrivit acelorasi surse, au fost critici "destul de numeroase" ale unor parlamentari la adresa membrilor Guvernului, iar decizia luata a fost ca acestia sa faca "o cerere serioasa" in acest sens, dar numai dupa scurgerea termenului de gratie, care ar urma sa expire in septembrie.

Reuniunea democrat-liberalilor de la Palatul Snagov, desfasurata in prezenta presedintelui Traian Basescu (foto) si a premierului Emil Boc, s-a incheiat dupa aproximativ trei ore.

La intrunire au participat parlamentari si eurodeputati din PDL, precum si o parte din membrii Cabinetului, in conditiile in care printre subiectele despre care s-au dorit clarificari a fost si oportunitatea remanierii Guvernului, dupa cum a reiesit din declaratiile publice din ultima perioada a democrat-liberalilor.

Intalnirea are loc dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa in Parlament, saptamana trecuta. O sedinta informala asemanatoare a mai avut loc in urma cu doua saptamani.