Termenul pentru finalizarea lucrarilor este de noua luni incepand de la data atribuirii contractului, iar finantarea provine de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), anunta NewsIn.

CFR SA solicita participantilor la licitatie deschisa, ce urmeaza a fi organizata in 8 iulie, lista principalelor lucrari executate in ultimii cinci ani si experienta similara cu recomandarile aferente (indeplinirea si finalizarea in ultimii 5 ani a 2 contracte de lucrari in domeniul feroviar in care participarea ofertantului sa fi fost in valoare de min. 5.300.000 lei fara TVA).

De asemenea, se mai solicita asigurarea tehnica propusa pentru executia lucrariilor, declaratie privind dotarile specifice, utilajele, echipamentele tehnice, mijloacele de transport. Ofertantii trebuie sa prezinte o garantie de participare de 106.500 lei sau 53.250 lei pentru IMM-uri, precum si o garantie de buna executie de 10% din pretul contractului fara TVA.

Termen limita pentru primirea ofertelor este de 07 iulie, ora 15:00, iar deschiderea ofertelor va fi 08 iulie, ora 13:00. Se va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 65%, programul calitatii - 25%, durata de executie - 10%).