Campania Marea Debarasare, initiata de Ministerul Mediului pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, va fi reluata in aceasta saptamana, a anuntat ministrul de resort, Laszlo Borbely.
"Ministerul Mediului si Padurilor, impreuna cu asociatiile colective si reciclatorii, vor desfasura cea de-a doua editie din acest an a campaniei Marea Debarasare. Pentru ca Marea Debarasare a a vut succes pe traseele rurale din cele sapte judete in campania din martie, aceasta editie se va desfasura in 16 judete, pe 72 de trasee, fiind implicate opt organizatii colective", a precizat Borbely.

In prima editie din acest an a campaniei Marea Debarasare, desfasurata in perioada 26-27 martie, au fost colectate 493 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice. Din aceasta cantitate, 81,5 tone au fost colectate in zonele rurale, potrivit NewsIn.

In 2007, prin campania Marea Debarasare s-au colectat 556 tone de deseuri din aceeasi categorie. In 2008, au fost organizate patru editii ale campaniei, fiind colectate, in total, 1.970 de tone, iar in 2009, in 10 editii, au fost stranse 1.440 de tone.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri