Inspectorii ANSVSA au efectuat la nivel national, in perioada 7-18 iunie, 3.153 controale la unitati din diferite domenii de activitate si au aplicat pentru neregulile depistate 325 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 708.260 lei, precum si 201 avertismente.

Domeniile de activitate vizate au fost: igiena veterinara (1.463 de controale), sanatate si bunastare animala (797 controale) si siguranta alimentelor (893 de controale), informeaza NewsIn.

De asemenea, au fost retinute oficial de catre inspectori 3.264 kg de produse alimentare in valoare totala de 56.042 de lei.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a controlat: depozite frigorifice, unitati de transare a carnii, unitati de procesare a carnii, abatoare, unitati de procesare a laptelui si produselor lactate, hale de desfacere a produselor de origine animala din piete agroalimentare, carmangerii, macelarii, pescarii, restaurante, cantine, cofetarii, patiserii, pensiuni agroturistice, magazine alimentare, targuri de animale, unitati de asistenta sanitara veterinara, farmacii veterinare, supermarket-uri, dar si unitati de crestere a bovinelor, ovinelor si caprinelor, porcinelor si pasarilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri