Ministrii Sebastian Vladescu si Vasile Blaga sustin o conferinta de presa comuna pe tema combaterii evaziunii fiscale. Cei doi vor discuta despre masuri legislative pentru combaterea evaziunii si implementarea acestora, dar si despre alte actiuni concrete. De asemenea, Vladescu si cu Blaga urmeaza sa prezinte rezultatele inregistrate in ultimele luni in lupta cu evaziunea.

ING Asigurari de Viata organizeaza un eveniment de presa in care va trece in revista activitatea desfafurata pe piata locala in 13 ani de activitate si va prezenta noua structura a ofertei de asigurari de viata cu componenta de investitie.

• Ziarul Financiar impreuna cu Mazar organizeaza seminarul Vanzarea la bursa a actiunilor statului si lansarea Fondului Roman de Investitii.

• Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (AMPGR) organizeaza, incepand cu ora 10.00, o conferinta prezidata de Dragos Damian, seful Terapia Ranbaxy.

• OE Investments, companie europeana care detine doua dintre cele mai mari sisteme de plati, OSMP si e-port, lanseaza pe piata locala, in cadrul unei conferinte de presa, serviciul de plata QIWI.