Bucurestenii pot cumpara produse alimentare cu 10% mai ieftine fata de cele existente pe piata, direct de la producatori-membri ai Federatiei AGROSTAR, din mai multe locatii din sectoarele 1 si 4 ale Capitalei, in urma parteneriatelor incheiate de federatie cu primariile de sector.
Astfel, in Sectorul 1, producatorii AGROSTAR pot fi gasiti in fiecare zi la 10 tarabe in Piata Dorobanti si in fiecare saptamana de joi pana duminica intr-un cort amplasat in zona Pietei 16 Februarie, scrie NewsIn.

In Sectorul 4, producatorii AGROSTAR isi vand marfa, sambata si duminica, in Berceni (intre Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, langa parc), statiile de metrou Brancoveanu, Eroii Revolutiei (iesirea spre Viilor), vizavi de restaurantul Budapesta si la Piata Resita, intersectia Giurgiului cu Toporasi.

In locatiile mentionate, membrii AGROSTAR vand toata gama de legume, fructe, branzeturi și tradiționale din zonele Bran si Sibiu, preparate traditionale din carne, vinuri de Urlati, tuica de Pitesti, palinca de Salaj, miere, ulei presat la rece din Giurgiu, potrivit unui comunicat emis sambata de federatie.

"Parteneriatele incheiate de AGROSTAR cu Primaria Sectorului 1 și Primaria Sectorului 4 vin in ajutorul consumatorilor, care prefera sa cumpere direct de la cel care produce datorita pretului si calitatii. Produsele noastre sunt mult mai proaspete si cu 10% mai ieftine", a declarat presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR este o organizatie profesionala, democratica, fara caracter politic, constituita la nivel national, care reuneste salariati din societatile comerciale agricole, institute si statiuni de cercetare, societati comerciale de alimentatie, tutun, producatori agricoli, precum si persoane care exercita o meserie sau o profesie in mod independent.

Federatia a fost infiintata in anul 1990, avand in componenta sa peste 150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura campului, avicultura, viticultura, horticultura, sindicate ale producatorilor si fermierilor).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si