Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat luni dimineata Comandamentul pentru situatii meteo deosebite, avand in vedere avertizarea meteo de ploi care va fi extinsa in urmatoarele zile pentru Bucuresti si imprejurimi, scrie 9AM.
Avand in vedere avertizarea meteo de ploi extinsa din urmatoarele zile pentru Bucuresti si imprejurimi, edilii Capitalei au cerut Apa Nova sa pregateasca toate utilajele din dotare pentru a putea interveni rapid in cazul unui volum mare de precipitatii in Capitala, mai ales in zonele inundabile - Giulesti-Sarbi, Aparatorii Patriei si Straulesti - unde este in constructie reteaua de apa si canalizare.

Astazi, Apa Nova a scos pe strazile Capitalei 15 utilaje, aflate in asteptare in sase zone - Giulesti Sarbi (trei pompe de evacuare a apei), Chitila-Pod Constanta (doua pompe), Podul Colentina-Fundeni (trei pompe), Camil Ressu (doua pompe), Aparatorii Patriei (patru pompe) si Soseaua Alexandriei (o cisterna).

Primarul Capitalei a convocat luni dimineata, la ora 8.00, Comandamentul pentru situatii meteo deosebite.

Meteorologii spun ca in perioada de valabilitate a codului galben de ploi, de duminica dimineata pana luni la ora 9.00, se vor manifesta fenomene de instabilitate si in partea de sud a tarii, unde izolat vor fi posibile cantitati de apa de peste 25 de litri pe metru patrat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri