Deputatul PDL Sulfina Barbu a spus ca nu exista discutii in vederea contractarii unui nou imprumut de la Fondul Monetar International (FMI) neexistand deocamdata motive care sa determine incheierea unui nou acord.
Presedinta Organizatiei de Femei a PDL Sulfina Barbu a spus ca Guvernul nu a demarat discutiile pentru un alt acord cu FMIl, insa eliberarea noii transe de imprumut contribuie la cresterea credibilitatii Romaniei pe pietele financiare, scrie NewsIn.

"Autoritatile nu au discutat nimic despre un nou imprumut, dar suntem incurajati de aceasta deschidere a FMI pentru ca asta aduce credibilitate si mentinerea intr-un rating pe pietele financiare internationale", a spus Barbu.

Insa deputatul PDL nu a exclus posibilitatea declansarii negocierilor pentru un nou acord daca situatia o va impune.

"Pana in acest moment nu am luat nici in calcul, nici nu s-a discutat pentru ca nu a aparut o necesitate referitoare la un nou acord. Sigur, trebuie facute evaluarile dupa inundatii. Nu pot sa va spun ce va urma, dar nu s-a discutat pana acum", a precizat Sulfina Barbu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri