Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral (ABADL) va organiza, in 23 august, o licitatie deschisa pentru contractul "Lucrari de aparare impotriva inundatiilor in bazinul hidrografic Casimcea, jud.Constanta", pentru care va aloca 23,5 milioane de lei, fara TVA.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), contractul va fi finantat printr-un credit extern primit de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei si de la bugetul de stat, scrie NewsIn.

Durata contractului, care implica lucrari de regularizare a cursurilor de apa si a viiturilor, este de 24 de luni incepand de la data atribuirii.
Cei care doresc sa participe la aceasta licitatie trebuie sa fi avut cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minim 47.000.000 lei.

De asemenea, se solicita o garantie de participare de 471.000 lei, precum si garantia de buna executie reprezentand 5% din valoarea contractului fara TVA.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Plajele de pe litoral, largite cu nisip de 170 milioane de euro