Ziarele si publicatiile online scriu astazi despre posibilitatea de a reduce cota unica de impozitare la 10%, scumpirile pe care le-ar putea anunta Metrorex cat si despre cei mai bogati oameni ai lumii.
Romania Libera scrie despre metode prin care statul forteaza mana patronilor pentru a intra in faliment. Statul incearca sa rezolve problema firmelor-fantoma, insa astfel ii incurajeaza pe patroni sa declare falimentul mai usor. Firmele sau persoanele fizice care preiau de la debitori insolvabili active la preturi „discutabile" vor raspunde in solidar.

"Baronul cafelei din Austria cumpara din nou Kandia, dar la un pret de cinci ori mai mic", titreaza Ziarul Financiar. Julius Meinl a platit mai putin de 20 de milioane de euro pe ciocolata Kandia, afacerea pe care a vandut-o catre gigantul britanic Cadbury in vara anului 2007 pentru 100 de milioane de euro.

Metrorex ar putea majora pretul biletelor de calatorie in perioada urmatoare cu circa 5%, desi cifra de afaceri a companiei a crescut in primul semestru din 2010 cu 19%, informeaza DailyBusiness.

Directoarea filialei Caransebes a Universitatii Hyperion Bucuresti si un student in anul terminal al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii au fost arestati preventiv, pe fondul acuzatiilor ca au pretins si acceptat suma de 1.500 de euro de la 33 studenti, penru a-i promova la examenul de licenta, potrivit Hotnews.ro

Capital
scrie despre cei mai bogati oameni ai lumii. Astfel regele saudit Abdullah bin Abd al-Aziz Al Saud şi şeicul din Qatar Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani sunt unicii suverani a căror avere a crescut în acest an, potrivit unei liste publicate de revista Forbes.

"Videanu: Analizam reducerea cotei unice la 10%. Boc: Sa lasam scenarita". Acesta este schimbul de replici surprins de cotidianul Gandul In cadrul sedintei de ieri a Biroului Permanent National al PDL. Liderii partidului au discutat despre posibilitatea micsorarii cotei unice de la 16% la 10%, concluzia fiind ca se va face o analiza in Guvern pentru a stabili oportunitatea acestei masuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri