Agricultorii nu pot recolta graul din cauza ploilor, iar cultivatorii de cereale sustin ca, la toamna, painea va fi de proasta calitate, din cauza ca graul a incoltit in spic, informeaza Realitatea TV.
Agricultorii spun ca o astfel de situatie nu a mai fost de peste 25 de ani si se tem ca nu vor putea recolta nici macar cat sa aiba de samanta la toamna, potrivit NewsIn.

“Daca unora le lipseste ceva, noi agricultorii le avem pe toate. Avem ploi, avem furtuni, avem grindina. Astfel, calitatea graului este depreciata, iar asta inseamna ca vom avea o paine de proasta calitate”, a declarat, pentru Realitatea TV, Constantin Bazon, presedintele Asociatiei Cultivatorilor de Cereale.

In judetul Vrancea, doar 10% din suprafata cultivata a fost recoltata pana in prezent, pierderile la culturile de grau din acest judet fiind estimate la 30%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri