Secretarul de stat in MAI Mihai Capra a declarat, duminica, la Galati, ca autoritatile centrale au in vedere trecerea Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) in subordinea Apelor Romane, astfel incat toate digurile sa fie exploatate de o singura institutie.
"Modificarea pe care dorim sa o facem este ca ANIF sa intre in competenta Apelor Romane. In momentul de fata, o parte din diguri tine de Apele Romane, o parte de ANIF. Dorim sa cream din Apele Romane o structura specializata in asemenea probleme", a afirmat Mihai Capra, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, potrivit NewsIn.

Oficialul guvernamental a exclus ipoteza potrivit careia digurile sa fie administrate de primarii. "A le da la Primarie nu cred ca e cea mai buna solutie.

Primaria isi poate crea lucarile proprii de aparare, pe care sa le exploateze, sa le intretina, dar un sistem de acesta trebuie gandit unitar si nu cred ca e bine sa-l faramitam trecandu-l in subordinea primariilor", a explicat Capra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri