Ziarele si publicatiile online abordeaza in paginile lor subiecte care variaza de la trecutul ascuns al lui Sorin Ovidiu Vantu pana la divergentele care au aparut intre PNL si PSD privind o alianta preelectorala.
Ziarul Financiar titreaza ca in ultimii doi ani companii cu afaceri de 11,3 miliarde euro au intrat in insolventa. Peste 13.000 de afaceri au intrat in insolventa din2008, cei mai loviti fiind antreprenori din domeniul constructiilor, comertului, textilelor sau a serviciilor de paza.

Tot mai multi romani isi plaseaza economiile in aur, aceasta marfa fiind cel mai sigur activ in perioade dificile ale economiei, scrie Adevarul.

Money.ro scrie despre discutia pe care urmeaza s-o aiba astazi liderii coalitiei privind setul de masuri de stimulare a mediului economic sustinute de parlamentarii partidelor aflate la guvernare.

Masurile prevazute in Ordonantele de modificare a Codului FIscal ar putea duce la inchiderea PFA-urilor si la blocarea intiativei micilor intreprinzatori de infiintare de noi societati, informeaza Curierul National.

Evenimentul Zilei
triteaza ca liderii celor doua partide de opozitie sunt pe pozitii divergente in privinta formarii unei aliante preelectorale intre PNL si PSD, care sa pretinda guvernarea.

HotNews.ro informeaza despre trecutul ascuns al lui Sorin Ovidiu Vantu. Omul de afaceri ar fi semnat un angajament de informator cu fosta Securitate in 1983, cu numele conspirativ “Nus”.

DailyBusiness.ro a vorbit cu Vasile Turcu, patronul Romconstruct si actionar la Dinamo Bucuresti, despre imobiliare, economie si fotbal.

Incasarile din vanzare de roviniete inregistrate de CNADNR Nadlac au crescut cu 70% dupa destituirea angajatilor care ar fi cerut mita staff-ului tehnic al trupei AC/DC, noteaza Romania Libera.

Jurnalul National
informeaza ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, le-a cerut constructorilor sprijin pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii.

Guvernul nu a alocat banii pentru plata integrala a datoriilor de peste 900 de milioane lei catre Bechtel, pentru executia autostrazii Brasov-Bord, insa lucrarile continua, scrie Bursa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri