Anchetele legate de sinuciderea Madalinei Manole tin primele pagini ale ziarelor de astazi. In presa economica, cele mai importante analize sunt legate de somaj, turism sau nepotismele din Hidroelectrica.

Ziarul Financiar scrie despre mogulii mallurilor, Popoviciu si Adamescu, care au incasat 50 mil. euro din chirii la Baneasa si Unirii. Centrele comerciale deþinute Gabriel Popoviciu ºi Dan Adamescu, doi dintre cei mai puternici oameni de afaceri români, au înregistrat în 2009 cele mai mari venituri din chirii.

Publicatia online DailyBusiness.ro prezinta o analiza despre pensiunile turistice scoase la vanzare de proprietari, din cauza "stresului prea mare" sau a lipsei profitabilitatii. Povestea este frecventa in randul micilor investitori in turism.

Guvernatorul bancii centrale a transmis, ieri, ca deficitele structurale din bugetul public trebuie corectate independent de lichiditatile internationale ale BNR. Isarescu a atentionat asupra erorii de a folosi rezervele valutare si de aur ale Romaniei pentru finantarea unor goluri din vistieria statului, scrie Adevarul.

Desi numarul celor fara serviciu se reduce, firmele nu inceteaza sa anunte disponibilizari. Iar cea mai mare sursa de someri ar trebui sa devina, in urmatoarele luni, sectorul bugetar, anunta Capital.ro.

Money.ro a publicat astazi un articol despre nepotismul din companiile de stat - Nepotism legiferat prin contractul de munca: Rudele salariatilor Hidroelectrica au prioritate la angajare.

Cotidianul Gandul prezinta o serie de articole despre moartea Madalinei Manole. Gandul relateaza despre huiduielile cu care au fost intampinati premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, cu ocazia vizitei de lucru efectuate pe santierul centurii Capitalei.

Evz.ro - Ai cui sunt "supravietuitorii" esalonului doi din guvern. Cu toate restructurarile in ministere, raman pe pozitii secretarii de stat propulsati pe filierele Udrea, Oprea, Basescu, Boc ori UDMR. Au plecat, in schimb, oameni ai lui Berceanu sau Preda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Un million de romani nu stiu ca detin 10.000 de lei in conturi