Institutia a anuntat ca operatiunea vizeaza sustinerea unui proiect in derulare denumit "Lucrari de modernizare a infrastructurii la SC Moreni Parc Industrial", firma controlata de CJ Dambovita, potrivit Mediafax.

Conform datelor publicate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, coordonatorul Programului Operational Regional, CJ Dambovita a incheiat un contract pentru modernizarea infrastructurii parcului.

Proiectul este finantat prin axa prioritara 4, domeniul major de interventie 4.1. "Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala", si are o valoare totala de 50,4 milioane de lei.

Din totalul investitiei, fondurile europene acopera 15,5 milioane lei, suma de 2,3 milioane lei este asigurata de la bugetul de stat, iar beneficiarul are o contributie proprie de 17,8 milioane lei, la care se adauga 14,6 milioane lei, reprezentand cheltuieli neeligibile.

Citeste si:

CJ Dambovita vrea sa contracteze finantarea rambursabila de 30 milioane lei pe o perioada de 15 ani, cu un interval de gratie de 3 ani.

Valoarea estimata a contractului, finantat din bugetul propriu al CJ Dambovita, este de 52,9 milioane lei, fara TVA.

Contractul va fi atribuit prin negociere accelerata, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 iulie.