Curtea de Conturi aloca 3,1 mil. lei pentru instruirea personalului in audit financiar

Curtea de Conturi a Romaniei aloca suma de 3,1 milioane lei, fara TVA, pentru continuarea certificarii personalului de specialitate al institutiei ca auditori certificati international, prin instruire in audit financiar, la standarde internationale, potrivit unui anunt publicat pe SEAP.

Astfel, Curtea de Conturi intentioneaza sa achizitioneze "servicii de formare profesionala pentru continuarea certificarii personalului de specialitate al institutiei ca auditori certificati international, prin instruire in audit financiar, la standarde internationale de audit", se arata in anuntul publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), informeaza NewsIn.

Finantarea va proveni de la bugetul de stat, iar durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 septembrie 2010.

Curtea de Conturi are ca obiective, printre altele, sa urmareasca respectarea reglementarilor legale cu caracter economic, financiar, fiscal si contabil, in vederea identificarii unor eventuale erori sau neregularitati in intocmirea situatiilor financiare, in gestionarea si utilizarea corecta si performanta a fondurilor publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri