Ziarele centrale si publicatiile online de business scriu astazi despre scaderea economica pe care urmeaza s-o inregistreze in acest an Romania si despre cum poate fi combatuta evaziunea fiscala.
Ziarul Financiar titreaza despre faptul ca Romania este singura tara din Europa Centrala si de Est care va inregistra scadere economica in acest an.

Dragos Cabat afirma ca evaziunea ar putea fi combatuta foarte usor in Romania daca agentii Fiscului nu s-ar mai face ca n-o observa, scrie DailyBusiness.ro.

Bursa
titreaza despre faptul ca Lev Leviev, lider pe piata mondiala a diamantelor, a fost cel care a construit mall-ul AFI Cotroceni.

Money.ro arata ca BERD si BEI nu sunt dispuse sa finanteze lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov, insa autostrada Sibiu-Pitesti ar putea primi finantare europeana.

Guvernul urmeaza sa aprobe astazi normele de aplicare a modificarilor aplicate Codului Fiscal, informeaza HotNews.ro.

Curierul National scrie ca discutiile dintre Guvern si FMI nu vor conduce la masuri suplimentare de reducere a salariilor pentru acest an si 2011.

Romania Libera informeaza despre ce ar avea de castigat bucurestenii daca Capitala, impreuna cu alte 62 de comune din judetul Ilfov, ar deveni o singura zona metropolitana.

Dosarul de cadre al fostului presedinte Ion Iliescu a fost scos si ascuns din Arhivele Nationale, potrivit unei concluzii oficiale citate de Evenimentul Zilei.

Ministrul Muncii, MIhai Seitan, a anuntat ca la nivel national au fost suspendate aproape 20.000 de dosare de acordare a venitului minim garantat pentru ca sunt suspecte de frauda, scrie Adevarul.

Gandul titreaza ca numarul cadrelor medicale care vor alege o slujba in strainatate este in crestere, iar Colegiul Medicilor afirma ca 50% dintre doctori vor pleca din Romania in urmatorii 5 ani.

Capital scrie ca temperaturile ridicate din timpul verii au crescut vanzarile teraselor in timpul serii si noptii.

Discutiile privind noul acord cu FMI vor incepe in octombrie, spune Tanasescu, luna in care Romania va inregistra crestere economica, informeaza Business Magazin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri