Ziarele economice si editiile specializate ale cotidienelor generaliste informeaza despre proiectul de buget pe 2011, despre rezultatele financiare ale BRD sau despre faptul ca in magazine se gasesc tot mai putine produse romanesti.
Ziarul Financiar scrie despre care sunt care sunt cele 50 de companii care au inregistrat cele mai mari cresteri, respectiv scaderi in 2009.

Daily Business realizeaza topul celor mai mari inchirieri de spatii de birouri din acest an, pe primul loc aflandu-se inchirierea unei cladiri de 15.000 mp de catre centrul medical Sanador.

Bursa informeaza despre cum contracareaza bancile impozitarea castigurilor din depozite, una dintre solutii fiind plata dobanzii in avans.

Jurnalistii de la Curierul National au intervievat mai multi economisti despre posibilitatea ca BNR sa scada rezervele minime obligatorii la valuta in cadrul sedintei de politica monetara de maine

Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI a declarat pentru HotNews ca tara noastra se confrunta cu lipsa de credibilitate in aplicarea masurilor asumate si combaterea lenta a evaziunii fiscale.

Money.ro anunta ca romanii nu sunt foarte interesati de programul “Prima Casa 2” si se intreaba daca ar mai putea fi lansat anul viitor programul “Prima Casa 3”

Capital informeaza ca tot mai putin studenti sunt interesati de facultatile de drept, stiinte politice si administrative, in timp ce a crescut concurenta pentru cele de medicina ori inginerie.

Gandul scrie ca cele mai multe angajari se fac in prezent in domeniul confectiilor, insa cererea nu arata o crestere in domeniu ci lipsa de personal calificat.

Adevarul titreaza despre cum companiile energetice au renuntat in ultimii doi ani la investitii in Romania de aproximativ 8 miliarde de euro pentru construirea a 12 termocentrale noi.

Evenimentul Zilei informeaza ca in magazine se gasesc tot mai putine produse romanesti datorita ploilor abundente din ultimele luni.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri