In luna iunie 2010, volumul lucrarilor de constructii (serie bruta) a crescut fata de luna mai 2010 cu 46,7%, crestere evidentiata pe toate elementele de structura astfel: la lucrarile de reparatii capitale (+67,7%), la lucrarile de constructii noi (+43,7%) si la lucrarile de intretinere si reparatii curente (+42,7%), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut astfel: la cladirile rezidentiale (+79,4%), la constructiile ingineresti (+46,5%) si la cladirile nerezidentiale (+25,8%).

Volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna iunie 2010, comparativ cu luna mai 2010, a inregistrat o crestere cu 16,6%, crestere evidentiata pe toate elementele de structura astfel: la lucrarile de reparatii capitale (+34,3%), la lucrarile de intretinere si reparatii curente (+17,2%) si la lucrarile de constructii noi (+17,0%).

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut astfel: la cladirile rezidentiale cu 35,5%, la constructiile ingineresti cu 19,8% si la cladirile nerezidentiale cu 4,7%.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 5,2%. Pe elemente de structura, s-a inregistrat o crestere la lucrarile de reparatii capitale cu 31,7%. Scaderi s-au inregistrat la lucrarile de constructii noi (-10,5%) si la lucrarile de intretinere si reparatii curente (-7,1%).

Pe obiecte de constructii, s-au inregistrat scaderi la urmatoarele componente: cladiri rezidentiale (-20,6%) si cladiri nerezidentiale (-8,0%). La constructiile ingineresti, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 4,7%.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri