Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut astfel: la cladirile rezidentiale (+79,4%), la constructiile ingineresti (+46,5%) si la cladirile nerezidentiale (+25,8%).

Volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna iunie 2010, comparativ cu luna mai 2010, a inregistrat o crestere cu 16,6%, crestere evidentiata pe toate elementele de structura astfel: la lucrarile de reparatii capitale (+34,3%), la lucrarile de intretinere si reparatii curente (+17,2%) si la lucrarile de constructii noi (+17,0%).

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut astfel: la cladirile rezidentiale cu 35,5%, la constructiile ingineresti cu 19,8% si la cladirile nerezidentiale cu 4,7%.

Citeste si:

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 5,2%. Pe elemente de structura, s-a inregistrat o crestere la lucrarile de reparatii capitale cu 31,7%. Scaderi s-au inregistrat la lucrarile de constructii noi (-10,5%) si la lucrarile de intretinere si reparatii curente (-7,1%).

Pe obiecte de constructii, s-au inregistrat scaderi la urmatoarele componente: cladiri rezidentiale (-20,6%) si cladiri nerezidentiale (-8,0%). La constructiile ingineresti, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 4,7%.