Turismul de o jumatate de zi tinde sa inlocuiasca turismul de weekend, cum iei o "teapa" de 1.500 de lei pe litoralul romanesc si infiintarea unei companii dureaza de doua ori mai mult, sunt cele mai interesante titluri ale ziarelor.
Gandul spune ca Turismul de o jumatate de zi tinde sa inlocuiasca turismul de weekend, devenit, la randul sau, prea costisitor pe timp de criza. Zeci de mii de bucuresteni au ales sa plece la mare dimineata si sa se intoarca in aceeasi zi, noaptea, dupa ce tarifele la cazare au inceput sa creasca.

Cum au crescut 12 oameni un business de la unu la 100 de milioane de euro in plina criza ne informeaza Ziarul Financiar. KDF Energy este o companie de care putini auzisera pana anul acesta, dar care a reusit in 2009, perioada in care s-a vorbit mai mult de insolvente si de falimente, sa-si creasca afacerile de 100 de ori, de la unu la 100 mil. euro.

Cum iei o "teapa" de 1.500 de lei pe litoralul romanesc ne spune Romania Libera. Satui sa transpire in camere, fara curent electric si apa rece, 30 de turisti cazati la hotelul de doua stele Aurora din Mamaia au luat cu asalt sambata noapte receptia, protestul lor incheindu-se doar dupa interventia Politiei.

Infiintarea unei companii dureaza de doua ori mai mult, iar procedura de cesiune a partilor sociale s-a lungit cu peste o luna, dupa ce Guvernul a adoptat o ordonanta antievaziune scrie Capital.ro

Calatorim pe drumuri neamenajate sau pline de gropi, utilizam autobuze care si-au depasit demult durata de viata si locuim in blocuri vechi, cu instalatii supralicitate noteaza Evenimentul Zilei.

Cauti electronice sau electrocasnice ieftine? Vestea buna e ca ai de ales: de la Fisc ori de la promotii! anunta incont.ro Ti s-a stricat frigiderul sau poate vrei un calculator mai performant ori cauti de mai mult timp o imprimanta la un pret bun. Poti acum sa gasesti la executarile silite sau poti alege din oferta larga de electronice, electrocasnice sau echipamente IT, aflate la promotie!

Nu se mai pot cumpara arme cu gaz doar cu buletinul. Guvernul a inasprit conditiile de detinere a armelor de foc, dupa ce a fost nevoit sa se conformeze normelor europene in domeniu, scrie Gandul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri