Zeci de clienti care au in derulare credite au intrat in conflict cu bancile lor, considerand ca le sunt impuse marje prea mari fata de indicatorii de referinta de pe pietele monetare - Euribor pentru euro sau Robor pentru lei. Miza este obtinerea unei reduceri a ratei lunare cu pana la 50%, scrie Ziarul Financiar.

Romtelecom are in prezent peste 700 de contracte de inchiriere cu clienti persoane fizice si juridice pentru diverse spatii comerciale din mostenirea imobiliara a fostului monopol telecom, scrie Daily Business.ro. Numarul este mai mare decat cel al chiriasilor unor mall-uri sau proiecte de birouri construite de marii dezvoltatori.

HotNews.ro incepe dimineata amintind ca astazi Rusia comemoreaza 10 ani de la tragedia submarinului Kursk, in care au murit 118 de persoane, membri ai echipajului. In intreaga Rusie sunt organizate slujbe si ceremonii in memoria victimelor.

Citeste si:

Veniturile angajatilor de la ANOFM au fost mai mari in iulie, desi Guvernul a decis taierea tuturor salariilor din sistemul bugetar cu 25%. Cum a ocolit ANOFM taierile de 25%? Money.ro scrie ca institutia a acordat in iulie stimulente mai mari decat salariul net la 83% dintre salariatii sai.

Intr-un mod putin bizar, Curierul National prezinta astazi "scamatorii" care te scap de criza si cum "intreprinzatorii de criza" promit ca iti preiau firma fara stirea Fiscului sau a bancilor.

Salariul donat al lui Traian Basescu s-a ratacit, este concluzia cercetarilor realizate de Gandul. Presedintele nu apare pe lista donatorilor anticriza pe iulie.