Vladescu le spune strainilor ca Romania a iesit din recesiune, scrie Ziarul Financiar. Romania a iesit deja din recesiune si este pe calea cea buna, i-a anuntat ieri dimineata pe investitorii straini Sebastian Vladescu, ministrul finantelor, intr-o interventie televizata in direct la canalul international de business Bloomberg.

In DailyBusiness.ro gasim o analiza despre agentiile de turism in al doilea an de criza: Cu mai multi clienti, dar cu profituri "macelarite" de ofertele speciale.

Schimb imobiliar. Cum iei bani de la banca pentru a achita diferenta de pret, titreaza Money.ro. Primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a realiza un schimb imobiliar este acela de a ajunge la o intelegere de principiu cu proprietarul apartamentului pe care vi-l doriti.

Intelectualii lui Basescu se revolta dupa ce Boc le-a platit-o pe drepturi de autor: „E o bataie de joc”. In Gandul sunt exprimate parerile lui Patapievici, Cartarescu, Voinescu si Preda. Mai multi dintre intelectualii care l-au sustinut pe Traian Basescu de-a lungul timpului se declara "jigniti" si "indignati" de umilinta la care Guvernul instalat de acelasi Traian Basescu ii supune pe creatori.

Citeste si:

HotNews.ro scrie despre PNL si PDL, aflate in negocieri. Liberalii negociaza, de la inceputul lunii august, cu lideri PDL din esalonul doi o eventuala intrare la guvernare, prima conditie fiind eliminarea greilor Berceanu, Videanu, Blaga din Guvern, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse apropiate discutiilor.

In Capital citim despre datoriile de 65 mil. euro catre primariile de sector. Bucurestenii cu restante la plata taxelor si impozitelor locale sunt amenintati cu poprirea conturilor bancare sau executarea bunurilor. Patru primarii de sector au de recuperat 65 mil. euro.

Federatia Europeana a Jurnalistilor vrea sa trimita o comisie de ancheta in tara noastra, potrivit publicatiei Bursa. Federatia Europeana a Jurnalistilor, grupul regional al Federatiei Internationale a Jurnalistilor (FIJ), intentioneaza sa trimita o comisie de ancheta in tara noastra, dupa ce ziarul BURSA a publicat, pe data de 12 august, in baza informatiilor de la Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind, articolul "Ziaristii, fara drept la replica".