Premierul Emil Boc si o serie de lideri PDL se afla, astazi, la sediul partidului, intr-o intalnire informala.
La sediul partidului se afla si o serie de parlamentari si lideri din teritoriu ai PDL.

Intalnirea de la partid are loc cu cateva ore inaintea reuniunii Colegiului Director al PDL, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, la ora 16.00, dupa ce initial fusese convocata la sediul formatiunii, potrivit 9AM.

Deputatul PDL Sever Voinescu a cerut, ieri seara, la intalnirea grupurilor parlamentare cu premierul Emil Boc, demisia Guvernului, pledand pentru un Executiv nou.

Potrivit acelorasi surse, Sever Voinescu si-a incheiat discursul cerand: "Guvern nou! Cu oameni noi!".

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.

Remanierea, pe ultima suta de metri: Cine ar trebui sa plece din Guvern? Ministrii neperformanti ar trebui sa plece, insa toti afirma ca si-au indeplinit obiectivele pentru mandatul lor. Remanierea ar trebui finalizata pana maine, insa cum arata lista celor afectati? Comentati aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri