Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, astazi, ca a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informandu-l ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati si multumindu-i pentru colaborare, el luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Guvernului.

"Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat ca sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati si mi-a multumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisa. Mi-am luat la revedere si i-am spus primului-ministru ca experienta mea ca membru al Cabinetului a fost interesanta si am exprimat speranta ca ne vom intalni si vom colabora si in viitor, evident, eu din alta postura", a declarat Dumitru, potrivit Mediafax.

Mihail Dumitru ar putea ocupa, in conditiile in care va sustine un concurs, pozitia de director al Directoratului E - Dezvoltare Rurala din Directia Generala de Agricultura si Dezvoltare Rurala a CE, pozitie care in prezent este asigurata de un interimar.

Ministrii Radu Berceanu, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan si Mihail Dumitru au avut discutii separate, astazi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, inaintea Colegiului Director al PDL, in care se va decide remanierea Guvernului.

Seful statului a avut o intrevedere cu Emil Boc in cusul dimnetii, pe tema remanierii.

Mihai Dumitru spune ca si-a indeplinit obiectivele pentru mandatul sau. Vezi aici declaratii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si