Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretele de revocare din functie a ministrilor Economiei, Finantelor, Comunicatiilor, Muncii, Transporturilor si Agriculturii si pe cele de numire in functie a ministrilor desemnati, potrivit Mediafax.
Seful statului a semnat decretele de revocare din functie a ministrilor Economiei, Adriean Videanu, Finantelor, Sebastian Vladescu, Comunicatiilor, Gabriel Sandu, Muncii, Mihai Seitan, Transporturilor, Radu Berceanu, si Agriculturii, Mihail Dumitru, si de numire in locul acestora a ministrilor desemnati: Ion Ariton, Gheorghe Ialomitianu, Valerian Vreme, Ioan-Nelu Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara.

Noii ministrii vor depune juramantul in fata sefului statului la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Conform acesteia, inaintea depunerii juramantului, premierul Emil Boc va avea o intalnitre cu noii ministrii la Palatul Victoria.

Propunerile de remanieri au fost transmise de catre premierul Emil Boc sefului statului, joi seara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri