Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.

Cotidianul Gandul scrie despre Cum l-a lucrat Basescu pe Boc. Elena Udrea avea pregatita demisia din guvern. "Premierul s-a tinut tare pana pe la pranz, cand a aflat ce-i pregatea Basescu, prin apropiatii lui: cererea de demisie a intregului Cabinet si, in caz contrar, cateva demisii din guvern, in frunte cu Elena Udrea".

Veniturile colectate in luna august nu sunt mai mari decat cele colectate in luna iunie, ci mai mici cu 114,62 milioane de lei, scrie Curierul National.

Chiriasii din centrul Capitalei platesc cu pana la 63% mai putin pe spatii fata de inceputul crizei, se arata intr-o analiza a Ziarului Financiar.

Daily Business.ro scrie despre prioritatea zero a nului executiv. Astfel, Guvernul Boc 5 trebuie sa isi fixeze drept principala prioritate definitivarea de urgenta a modificarilor fiscale pentru anul viitor.

Noul ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomiteanu, crede ca impozitul forfetar nu e cel mai potrivit. El chiar a propus Guvernului trecut o formula "mai altfel". Cat despre relatia cu fostul ministru, Ialomiteau l-a interpelat pe Vladescu de doua ori, informeaza Hotnews.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Primaria Cluj investeste 20% din impozitele locale in dotarea scolilor