Presedintele PSD, Victor Ponta, a catalogat drept "o prostie" remanierea ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, Ponta ironizandu-l pe noul ministru, Gheorghe Ialomitianu, despre care a spus ca s-a facut remarcat prin faptul ca "tace foarte inteligent" la toate discutiile despre finante.
"E o prostie sa schimbi ministrul de Finante cu o luna inainte sa intocmesti bugetul de stat si in mijlocul negocierilor cu Fondul Monetar si cu Comisia Europeana. Nu sunt un mare admirator al domnului Vladescu, e totusi un bun profesionist si era un ministru de Finante care lucra la ceva in acest moment. Practic, noul ministru, pe care noi l-am remarcat cu totii in Parlament prin faptul ca tace foarte inteligent la absolut toate discutiile despre finante, oricat de inteligent si oricat de bun ar fi, cred ca-i trebuie cel putin o luna sa invete unde ii este biroul", a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax.

Intrebat daca crede ca relatia dintre Romania si FMI ar putea fi afectata de schimbarea ministrului Finantelor, Ponta a spus ca, "probabil", aceasta relatie va fi una "si mai proasta decat pana acum", pentru ca delegatia FMI se obisnuise cu fostul ministru.

"Ma intereseaza mai putin oamenii care gestioneaza acest lucru, ceea ce e important e decizia politica si aici noi trebuie sa ne opunem categoric ca solutia pentru Romania sa fie sa mai luam iarasi credite pe care sa le platim Dumnezeu stie cand si cine", a mai spus Ponta.

Presedintele PSD a participat, sambata, la inaugurarea principalei iesiri din Ploiesti catre Bucuresti, podul care face legatura intre municipiul Ploiesti si localitatea prahoveana Tatarani, constructie care a fost reabilitata si largita de la doua la patru benzi de cirulatie. Ponta a raspuns astfel invitatiei presedintelui Consiliului Judetean Prahova si a venit la Ploiesti insotit de presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene, Liviu Dragnea.

Ponta a condus o masina de curse si a apreciat ca, in materie de infrastructura, respectiv de construirea de drumuri si poduri, in Romania acolo unde sunt oameni gospodari "care s-au gandit mai intai ce sa faca si apoi ce sa faca pentru ei, s-au mai facut in Romania".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri