Dailybusiness a realizat un top al celor mai importante cinci domenii care investesc in publicitatea online. Totodata, publicatia electronica prezinta estimari referitoare la "evolutia investitiilor pana la finalul anului, si valoarea celui mai mare buget operat in prezent pe Internetul romanesc".

Financiarul anunta ca fondurile monetare au depasit, pentru prima oara, pragul de 100.000 de investitori: "banii plasati de investitori in cele sapte fonduri mone­tare de pe piata locala au fost mot­orul care a urcat activele nete ale fon­durilor mutuale, in premiera, peste pragul de 5 miliarde de lei (1,17 miliarde de euro)".

Ziarul Financiar se intreaba cum va evolua Produsul Intern Brut (PIB) in conditiile in care motoarele productiei industriale continua sa incetineasca.

Pacientul care nu face dovada platii la zi a contributiei la sanatate trebuie sa plateasca, pentru o zi de spitalizare, minimum 100 de lei si maxium 1.000 de lei, in sectiile de Anestezie-Terapie Intensiva, noteaza Money.ro.

Capital scrie ca greii din constructii au avut profituri si in 2009, an in care numarul autorizatiilor de constructie rezidentiale eliberate de primarii a scazut cu circa 20% fata de 2008.

Citeste si:

"Sute de romani ajung la Protectia Consumatorilor din cauza contractelor de credit", titreaza Gandul, in conditiile in care bancile continua sa aiba comisioane abuzive.

Adevarul scrie ca Hidroenergetica, viitorul campion energetic national, va construi 47 de noi hidrocentrale in urmatorii cinci-sapte ani.

"Persoanele care sunt nemultumite de oferta bancii privind modificarea contractului de credit se pot alatura grupurilor constituite pe Internet pentru a avea o putere mai mare de negociere", informeaza Evenimentul Zilei.

Romania Libera atrage atentia ca "germanul Klaus Regling, directorul Fondului european de stabilitate financiara, are sarcina de a salva moneda unica europeana având la dispozitie cativa angajaÅ£i si 440 miliarde de euro".