Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.

Ziarul Financiar a aflat care este cea mai rentabila meserie liberala. "Cel mai bine platit avocat a castigat anul trecut 3 milioane de euro", titreaza cotidianul.

"De ce nu se pot proteja romanii in relatia cu bancile?", informeaza DailyBusiness.ro intr-o analiza despre cum au ingropat politicienii legea falimentului personal.

Money.ro scrie ca omul de afaceri Vasile Turcu vrea sa vanda garsoniere cu 12.000 de euro. Actionarul clubului de fotbal Dinamo doreste sa construiasca pe un teren de sase hectare din zona Republica locuinte pentru "oamenii de rand".

"In ultimele luni a explodat numarul anunturilor de tipul <<O mie de euro pentru trei ore pe zi>>. Care este realitatea din spatele lor si cine poate cadea in capcana falsilor angajatori?" aflati dintr-un material in Capital.ro.

Cotidianul Bursa scrie despre culisele unei afaceri de milioane: "Ce a fost secret in afacerea Timpuri Noi" - preluarea activelor fabricii de catre fondul de investitii al IKEA, producator si retailer de mobila.

Cotidianul Gandul au aflat ca proprietarii de mici afaceri se reintorc la bloc, la fel ca in anii '90. "Perioada tulbure din economia romaneasca si-a pus amprenta si pe piata spatiilor de birouri".

Global Finance a publicat raportul anual intitulat "Cele mai sigure banci din lume". Aflati care este topul lor dintr-un material in Adevarul.

"Fiscul obliga firmele mari si mijlocii sa depuna declaratiile on-line din octombrie. Doar 1% din companii au ales, anul trecut, aceasta metoda", informeaza Evenimentul Zilei, intr-un material in care explica de ce firmele nu-si depun declaratiile on-line.

"Nu avem dupa ce bea apa, dar pompam 165 milioane de euro in apa grea", titreaza Curierul National, intr-un material despre investitiile statului in reactoarele de la Cernavoda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient