• Retailerul francez Auchan Romania si dezvoltatorul Iulius Group organizeaza o conferinta de presa comuna pentru a anunta cel mai recent parteneriat al celor doua companii, din cadrul proiectului Palas Iasi.

Eurobuild organizeaza conferinta Back to business, subiectul principal fiind situatia pietei comerciale din Romania. Printre invitati se numara si omul de afaceri Liviu Tudor, considerat cel mai mare proprietar roman de birouri.

• Retailerul de produse electro IT Flanco va comunica, in cadrul unei conferinte de presa, cine este noul investitor si ce planuri are compania dupa iesirea din insolventa.

Citeste si:

Webstock 2010 - 6 intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

• Programul de MBA romano-canadian lanseaza revistele "25 de lideri 2009" si "25 de lideri 2010". Printe invitati se numara Misu Negritoiu, director general ING Bank Romania si Philippe Beaulne, ambasadorul Canadei in Romania.