Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.

Cabinetul Boc a dat, ieri, unda verde strategiei fiscal-bugetare pe perioada 2011-2013. Prognozele pentru urmatorii ani sunt sumbre, Executivul evitand sa promita, spre exemplu, o inghetare a nivelului Taxei pe Valoarea Adaugată (TVA), deja majorata la 1 iulie de la 19 la 24%, scrie cotidianul Gandul.

Evenimentul Zilei scrie ca aproape toate "plasele" publicitare (mash-uri) sunt amplasate fara autorizatie pe blocurile si cladirile-monument din marile orase. La acestea, se adauga o treime din panourile publicitare montate pe domeniul public si pe cel privat. Asa sustin, la unison, primari si reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii.

Pe fondul crizei, cele mai tentante plasamente pentru miliardarii Statelor Unite ale Americii au devenit cladirile goale de birouri, fermele si continentul african, se explica pe Daily Business.ro.

Studentii romani cred in continuare ca actuala criza se va termina pana vor absolvi facultatea, iar angajatorii vor fi nevoiti sa le dea 800 de euro la absolvire cand vor vedea "cat sunt de competenti", scrie Ziarul Financiar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient