Sindicalistii CNSLR-FRatia au plecat in mars spre Piata Victoriei, unde cele aproximativ 10.000 de persoane adunate in centrul Capotalei vor protesta pana la ora 19.00.

Sindicalistii au pancarte pe care scrie "Base-hiena si diabolicul Boc, recomandari: luati furadan", "Cseke Attila, groparul sistemului sanitar romanesc" - in romana si maghiara, "Du-te Basescu dupa Ceausescu", 'Bun venit in sistemul ticalosit, ei cu lovelele, noi cu foamea", "Trandafiri votati, trandafiri mancati".

Protestatarii iesiti in strada au ajuns in pragul disperarii. Sindicalistii incearca sa rupa cordonul de protectie, in timp ce jandarmii folosesc impotriva acestora gaze lacrimogene, potrivit 9AM.

Aflati in Piata Victoriei, protestatarii au recurs la violente pentru a intra in sediul Guvernului. Acestia au fost opriti de jandarmi, care au recurs la folosirea gazelor lacrimogene.

Citeste si:

In drumul spre Piata Victoriei, sindicalistii au ajuns si la Ministerul Muncii, unde au aruncat cu oua, covrigi si sticle goale, in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse de guvernanti.

Oamenii au apelat si la alte metode de protest: s-au intins pe jos in plina strada si au afisat pancarte cu mesaje impotriva conducerii, scandand "Demisia, demisia".